Kaptafels en Memorie Kisten

 Mooie opgemaakte kaptafels en kisten/koffers vol herinneringen voor het boudoir van een echte dame en een (enkele) heer

Bruidskist Zacht Geel

Bruids Kaptafel Zacht Geel

Memorie Kistje Zwarte Accessoires

Klein wit memorie kistje opgemaakt met zwart kant en met verschillende goud/zwarte handgemaakte accessoires.

 De kist is o.a. gevuld met oud kant, roosjes en strikjes. De zijden roosjes en strikjes zijn stuk voor stuk handgemaakt in geel/goud tinten. De kist is verder gevuld met parfumflesjes, bakje met zwarte zeep, waaier, spiegel.

De kist is in oud wit met goud uitvoering.

Van deze special is er maar 1 gemaakt!

Kaptafel Blauwe Accessoires

Kaptafel opgemaakt met verschillende handgemaakte accessoires. De tafel is opgemaakt met o.a. oud kant, zijden roosjes en strikjes. De zijden roosjes en strikjes zijn stuk voor stuk handgemaakt in diverse blauw en wit tinten. Op de tafel staan o.a. een foto in  lijstje, parfumflesjes, brieven en foto's, kapset en ketting. De metalen onderdelen zijn zilverkleurig. Onder de tafel staat een lampetkan op kant.

De tafel is in noten uitvoering.

Van deze special is er maar 1 gemaakt!

Kaptafel Zalmroze Accessoirres

Kaptafel opgemaakt met verschillende handgemaakte accessoires. De tafel is opgemaakt met o.a. oud kant, zijden roosjes en strikjes. De zijden roosjes en strikjes zijn stuk voor stuk handgemaakt in diverse rose tinten. Op de tafel staan o.a. een foto in lijstje, parfumflesjes, brieven en foto's, kapset, ketting, zeep in zeepbakje. De metalen onderdelen zijn goudkleurig. Onder de tafel staat een lampetkan op kant.

De tafel is in noten uitvoering.

Van deze special is er maar 1 gemaakt!

Kaptafel

Kaptafel opgemaakt met  verschillende handgemaakte accessoires. De tafel is opgemaakt met o.a. oud kant, zijden roosjes en strikjes. De zijden roosjes en strikjes  zijn stuk voor stuk handgemaakt in diverse beige tinten. Op de tafel staan o.a. een foto in lijstje, parfumflesjes, brieven en foto's, waaier, kapset. Onder de tafel staat een lampetkan op kant.

De tafel is in noten uitvoering.

Van deze special is er maar 1 gemaakt!

Memorie Kist Gele Roos

Memorie kist opgemaakt met verschillende handgemaakte accessoires. De zijden roosjes zijn stuk voor stuk handgemaakt in diverse geeltinten. De kist is o.a. gevuld met oud kant en zijde lint, brieven, kapset, waaier, foto in lijstje, ketting, lampetkan en parfumflesjes.

De kist is in noten uitvoering.

Van deze special is er maar 1 gemaakt!

Kaptafel

Kaptafel opgemaakt met verschillende handgemaakte accessoires. De tafel is opgemaakt met o.a. oud kant, zijden roosjes en strikjes. De zijden roosjes en strikjes zijn stuk voor stuk handgemaakt in diverse witte tinten. Op de tafel staan o.a. een foto in lijstje, parfumflesjes, brieven en afbeeldingen, kapset, ketting, zeep in zeepbakje. De metalen onderdelen zijn zilverkleurig. Onder de tafel staat een lampetkan en een rol kant.

De tafel is in noten uitvoering.

Van deze special is er maar 1 gemaakt!

Spaanse Kist

Stuk voor stuk handgemaakt in rood en paars tinten. De kist is o.a. gevuld met oud kant, Spaanse haarkam, brieven,  foto in lijstje, ketting, parfumflesjes, kam, kant met roosjes, zeep in bakje. De metalen accessoires zijn goudkleurig.

De kist is in noten uitvoeringMemorie kist opgemaakt met verschillende handgemaakte accessoires. De zijden roosjes en strikjes zijn .

Van deze special is er maar 1 gemaakt!

Uitzetkoffer

Deze uitzet koffer is opgemaakt met verschillende handgemaakte accessoires. De kist is o.a. gevuld met oud kant, roosjes en strikjes. De zijden roosjes en strikjes zijn stuk voor stuk handgemaakt in roze tinten. De kist is verder gevuld met parfumflesjes, zeep, brieven, zilverkleurige ketting, borstel en zeepbakje.

De kist is in mahonie uitvoering.

Van deze special is er maar 1 gemaakt!

Kaptafel met zwart/bruine Accessoires

Kaptafel opgemaakt met verschillende handgemaakte accessoires. De tafel is opgemaakt met o.a. oud kant, zijden roosjes en strikjes. De zijden roosjes en strikjes zijn stuk voor stuk handgemaakt in zwart/ivoor/bruin tinten. Op de tafel staan o.a. een foto in lijstje, parfumflesjes, afbeeldingen, kapset, ketting, en waaier. De metalen onderdelen zijn zilverkleurig. Onder de tafel staat een lampetkan en ligt er een rolletje kant.

De tafel is in oud wit met goud uitvoering.

Van deze special is er maar 1 gemaakt!